بازدید نظارتی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی از بیمارستان شهید دکتر چمران

دکتر کریم ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، به همراه تعدادی از معاونان و مدیران دانشگاه از بیمارستان شهید دکترچمران در راستای طرح تحول نظام سلامت بازدید بعمل اوردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور ، دکتر کریم رییس دانشگاه ، به همراه دکتر شکیبا معاونت پشتیبانی و دکتر کبودی مشاور رئیس دانشگاه مورخ 93/5/14 از بیمارستان شهید دکتر چمران، بازدید به عمل آوردند . دکتر کریم ضمن قدردانی و سپاس از همه ی زحمتکشان ، در اجرای طرح تحول نظام سلامت اذعان داشتند  : اجرای بسته خدمتی این طرح شامل کاهش میزان پرداختی بیماران بستری به میزان ده درصد، رایگان شدن زایمان طبیعی و هتلینگ بیماربوده و ازتاریخ اجرای طرح هیچ بیمار بستری جهت تهیه دارو و لوازم پزشکی به بیرون از بیمارستان ارجاع داده نخواهدشد و تهیه دارو ولوازم پزشکی برعهده بیمارستان خواهدبود. وهمچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در معیت سرپرست شبکه کنگاور دکتر الماسی ازبخشهای مختلف این بیمارستان بازدید بعمل آوردند و از نزدیک در جریان فعالیت واحد ها قرار گرفتند همچنین پیشنهاداتی به منظور راه اندازی بخش آی سی یو این بیمارستان ارائه گردید.

۴ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹