بازدید از مرکز روستایی کارخانه

صبح امروز سرپرست شبکه بهداشت درمان شهرستان کنگاور از مرکز روستایی کارخانه بازدید بعمل آورد

دکتر پاکزاد در معیت دکتر ودادی بازرس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور ، امروز صبح ضمن حضور در روستاهای کارخانه، علی آباد و خمیس آباد به بازدید از خانه بهداشت کارخانه پرداختند.

دکتر پاکزاد طی گفتگویی اعلام داشت که آشنایی من با سیستم بهداشت و نظام شبکه های بهداشتی از حوالی سال 1372 و هنگام دانشجویی در همین خانه بهداشت است و مطالب بسیاری را در همین روستا و در مدت اقامت و زندگی با مردم خوب کارخانه و کار با بهورزان شاغل در این خانه بهداشت آموخته ام. وی افزود در آن سالها آقای صارمی و سرکار خانم شادرام دو بهورز فعال و آگاه شاغل در اینجا بودند و خوشحالم که میبینم هنوز هم بهورزان نمونه شهرستان کنگاور در این خانه بهداشت کار میکنند.

1394. خانه بهداشت کارخانه

1372. خانه بهداشت کارخانه