برگزاری همایش آموزشی با عنوان یادواره قربانیان حوادث ترافیکی آبان ماه 94 در شهرستان کنگاور

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان کنگاور: همایش یکروزه یادواره قربانیان حوادث ترافیکی آبان ماه 94  امروز 94/8/16 با همکاری واحد بیماریهای مرکزبهداشت کنگاور و  معاونت بهداشتی و  با حضور پلیس راهور و فوریت های پزشگی شهرستان کنگاور در سالن اجتماعات یادگار امام این شهرستان برگزار گردید. دراین جلسه رابطین سلامت ادارات و تعدادی از پرسنل شبکه و تعدادی از دانش آموزان دبیرستان نمونه دولتی نوآوران این شهرستان شرکت داشتند. در جلسه مذکور ابتدا دکتر پاکزاد مدیریت محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور ضمن خیر مقدم به بیان اهداف همایش پرداختند و مطالب مفید و ارزنده ای را راجع به حوادث ترافیکی در کشور و سطح شهرستان ارائه نمودند در ادامه جناب آقای مهندس بیات از معاونت بهداشتی استان در خصوص حوادث ترافیکی و نحوه پیشگیری و راهکارهای خود مراقبتی و رعایت نکات ایمنی بیاناتی ایراد نمودند و با طرح پرسش و پاسخ به قید قرعه جوایزی به دانش آموزان اهدا نمودند.در پایان جلسه به منظور جمع بندی همایش خانم دکتر خزایی رئیس مرکز بهداشت ضمن تشکر و قدردانی از معلمین و دانش آموزان و همکاران حاضر در جلسه به اهمیت و حساسیت کنترل حوادث ترافیکی اشاره و آمار و ارقامی را در این خصوص ارائه نمودند.