بازدید سرپرست شبکه بهداشت و درمان کنگاور از بیمارستان شهید دکتر چمران

به گزارش روابط عمومی : دکتر داریوش خزایی سرپرست شبکه بهداشت و درمان کنگاور از بخش های مختلف بیمارستان شهید چمران امروز 95/2/27  بازدید نمودند دراین بازدید که با حضور مسئول امور عمومی شبکه و سایر مسئولین انجام شد ابتدا از کلیه بخش ها وکلنیک تخصصی بلوک زایمانی در حال ساخت بازدید بعمل آوردند سپس نشستی کوتاه با حضور کلیه مسئولین بخشهای مختلف بیمارستان در محل دفتر مدیریت بیمارستان برگزار گردید . در این جلسه سرپرست شبکه بهداشت درمان با تقدیر وتشکر از خدمات مسئولین وپرسنل بیمارستان خواستار تعامل بیشتر وهمکاری صمیمانه تر بین پرسنل بیمارستان شدند واظهار داشتند که مهمترین سرمایه ما نیروی انسانی کار آمد ومفید است لذا روابط انسانی بین پرسنل هرچه بیشتر وقویتر باشد در روحیه وکارتیمی  اثر بیشتری داشته ودر نهایت منجر به  ارائه خدمات مطلوب تر از نظر کمی وکیفی وارتقای سلامت مردم شهرستان خواهد شد ایشان در ادامه افزودنداز ایجاد تنش وتضعیف روحیه  افراد در محیط کاری بشدت پرهیز نمایید وتنها فکر شما خدمت به مردم محروم باشد چرا که رضایت باریتعالی وخلقش در همین خدمات رسانی باکیفیت ومطلوب است و در بخش اورژانس که ویترین بیمارستان است اگر رفتاری مناسب ودر خور انجام شود درصد رضایتمندی جامعه  از خدمات ما افزایش خواهد یافت.

در ادامه مسئولین بخش های بیمارستان نیز هر یک به طورجداگانه مسائل و مشکلات مربوط به حوزه کاری خود را مطرح نمودند. که ایشان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات رئیس ، مدیر و پرسنل بیمارستان هدف از این بازدید را آشنایی بیشتر توصیف کرد و افزود: انشاءا.. در آینده ای نزدیک با کمک و مساعدت بیشتر دانشگاه بتوانیم مشکلات و موانع موجود را برطرف نماییم.در پایان در خصوص کاهش کسورات بیمه ای اتخاذ گردید.

bimarestanbimarestan