آئین تودیع و معارفه سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگاور

در مورخه 95.03.03روز دوشنبه مراسم تودیع و معارفه سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور با حضور دکتر شکیبا از معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی  و جمعی از مسئولان ادارات و کارکنان شبکه انجام گردید.

دکتر شکیبا معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه، در این مراسم، از زحمات دکتر پیمان پاکزاد قدردانی کرد و افزود: دکتر خزایی به عنوان مدیر جدید شبکه، از مدیران لایقی است که درحوزه بهداشت و درمان کارنامه موفقی دارد.

دکتر شکیبا در این مراسم، با بیان اینکه در دوره کنونی تلاش برای خدمت به مردم باید مضاعف باشد، افزود: اولویت دولت تدبیر و امید کاهش و رفع مشکلات مردم است و در این راستا همگی باید در این مورد بصورت شبانه روزی تلاش کنند.

در نهایت دکتر پیمان پاکزاد گزارشی از عملکردشان در دوران مسئولیت ارائه و سپس دکتر داریوش خزایی برنامه های آتی را بعنوان سرپرست جدید شبکه ارائه نمودند.

todia

moarefeh