انتصاب مسئول جانشین کانون بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور

روابط عمومی شبکه: دکتر خزایی، سرپرست شبکه در حکمی آقای باقر پرویزی را به‌عنوان جانشین کانون بسیج جامعه پزشکی شبکه منصوب کرد.
در متن ابلاغیه آمده است:

رده‌های فرماندهی در بسیج باید رده‌های صدیقین، صالحان، برجستگان، برگزیدگان و نخبگان معنوی باشد. مقام معظم رهبری

برادر بسیجی جناب آقای باقر پرویزی

با احترام به‌موجب این حکم جنابعالی از این تاریخ به سمت جانشین کانون  بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور منصوب می‌شوید.
امید است با استعانت از خداوند متعال و ائمه معصومین علیهم‌السلام و نصب العین قرار دادن رهنمودهای رهبر کبیر انقلاب اسلامی و مؤسس شجره طیبه بسیج، حضرت امام خمینی (ره) با بهره‌گیری جامع از امکانات معنوی، مادی و همکاری صمیمانه کلیه بسیجیان شبکه، بتوانید در انجام امور محوله موفق و مؤید باشید.
رجاء واثق دارم در پرتو عنایات خاص مولا و آقایمان حضرت امام زمان (عج) و در سایه تقوا، تعهد و توانمندی‌هایتان در حوزه تخصصی مربوطه و عزم همیشگی جنابعالی برای جهاد در راه خدا، در شناخت همه‌جانبهٔ موضوعات حیطهٔ فعالیت خویش موفق و مؤید باشید.

دکتر داریوش خزایی
                                                           سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور