همایش یکروزه یادواره قربانیان حوادث ترافیکی در شهرستان کنگاور

حوادث یکی از سه عامل اول بروز مرگ و میر در ایران و جهان است. از آنجا که حوادث، موجب مرگ در سنین جوانی است، سالهای از دست رفته عمر بیشتری را موجب می شود. سوانح و حوادث بالاخص سوانح ترافیکی بعنوان یکی ازعوامل مهم و تهدید کننده زندگی انسانها درآمده است . شناسایی وکنترل عوامل خطرمؤثردربروز حوادث  میتواند به میزان بسیار زیادی از بار بیماری و مرگ در کشور بکاهد. بدین جهت، در نظر گرفتن این جنبه از شکلات سلامتی مردم درنظام تحول سلامت بسیاراهمیت یافته ومی تواند زمینه ساز تحولی شگرف در خدمات بهداشتی را فراهم آورد.

بخش مهمی از پیشگیری از سوانح و حوادث با خود مراقبتی قابل دستیابی است. نکته مهم در نظر گرفتن نقش مردم است. الگوی جامعه ایمن به عنوان چارچوبی مناسب جهت پیشگیری از حوادث و ارتقاء ایمنی با بهره گیری از جلب مشارکت های بین بخشی با سازمان های ذینفع است. این الگو از طرف سازمان جهانی بهداشت به رسمیت شناخته شده و از آن حمایت می کند. لذا بدین منظور در مورخه 95/8/16 همایش یکروزه ای در سالن علامه طبلاطبایی شهرستان کنگاور با حضور ادارات ذیربط –پرسنل بهداشتی- عموم مردم –رابطین –و..در پیشگیری از سوانح وحوادث برگزارشد . درابتدای همایش جناب آقای دکتر خزایی ریاست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگاور بیاناتی در خصوص اهمیت پیشگیری از سوانح وحوادث ایراد فرمودند ودر ادامه جناب آقای مهندس بیات  کارشناس پیشگیری از حوادث معاونت بهداشتی استان به مباحث تخصصی در راستای پیشگیری از سوانح وحوادث پرداختند ,همچنین جناب آقای سمیعیان مسئول فوریتهای پزشکی شبکه و جناب آقای چشمه نوشی مسئول جمعیت هلال احمر شهرستان به تبیین وظایف خود درراستای پیشگیری از سوانح وحوادث مطالبی را ارائه نمودند.

terafic