همایش پیشگیری از ایدز در کنگاور برگزار شد

همایش پیشگیری از ایدز هم زمان با روز جهانی مبارزه با این بیماری در کنگاور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی :در ابتدای این همایش دکتر داریوش خزایی مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگاور ضمن خوش آمد گویی وعرض خیر مقدم به حضار محترم در خصوص اهمیت پیشگیری ودرمان کنترلی بیماری ایدز وهمچنین وضعیت اپیدمیولوژیک بیماری  بیاناتی ایراد فرمودند در ادامه برنامه هدایت حیدری مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کرمانشاه در این همایش با اشاره به مشکل کتمان بیماری ایدز گفت: کتمان این بیماری، کنترل آن را مشکل کرده و موجب تسری آن و ایجاد مشکلاتی در سطح جامعه می‌شود و این نیازمند بالا ﺑﺮدن ﺳﻄﺢ آﮔﺎﻫﯽ ﻧﮕﺮش ﻣﺮدم نسبت به این بیماری است.مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمانشاه خاطر نشان کرد آگاه‌سازی دانش آموزان و خانواده‌ها و انجام اقدامات پیشگیرانه تأثیر بالایی در کاهش آسیب‌های اجتماعی و کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها به‌ویژه بیماری‌های مسری همچون ایدز در جامعه دارد. همچنین در این همایش آقای مهندس علی کماسی  کارشناس مسئول ایدزوبیماریهای آمیزشی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جهت آشنایی حضار با روشهای پیشگیری از ایدز وهمچنین تازه هایی در خصوص  در مان  وتشخیص  ایدز مطالب ارزنده ایی را به سمع و اطلاع مدعوین در جلسه رساندند.

این همایش  در تاریخ 97/09/11 با حضور دانشجویان دانشگاه پیام نور و همچنین دانش آموزان مدرسه نمونه دولتی ولی عصر(عج) و نمایندگان ادارات شهرستان کنگاور و پرسنل بهداشت ودرمان شهرستان کنگاور در دانشگاه پیام نور این شهرستان برگزار گردید.