تشکیل کارگروه تخصصی جامعه ایمن شهرستان کنگاور برگزار شد

تشکیل کارگروه  تخصصی جامعه ایمن شهرستان کنگاور برگزار شد
صبح امروز کمیته تخصصی جامعه ایمن شهرستان کنگاور با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان معاون فرماندار، کارشناسان کاهش خطر شهرستان و اعضای این کمیته در فرمانداری کنگاور برگزار شد.

در این جلسه مدیر شبکه بهداشت و درمان با اشاره به لزوم تحقق برنامه های کمیته جامعه ایمن در سطح شهرستان ،اظهار کرد:مهم ترین اصل در بحث کمیته جامعه ایمن،مشارکت تمام ارگان ها،نهادها و ادارات شهرستان است.این کمیته در تاریخ 97/09/25 با میزبانی شبکه بهداشت و حضور ادارات ذیربط شهرستان همچنین کارشناس جامعه ایمن معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جناب آقای مهندس بیات ، به منظور پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی در سالن اجتماعات بخشداری این شهرستان برگزار گردید.در این جلسه جناب آقای دکتر خزایی ریاست محترم شبکه بهداشت ودرمان کنگاور ضمن خوشامدگویی به حضار به اهمیت پیشگیری از سوانح و حوادث و همچنین وضعیت سوانح و حوادث ترافیکی در سطح شهرستان کنگاور مطالب مفیدی را ارائه نمودند..در ادامه جناب آقای مهندس الماسی پور معاون محترم فرماندار شهرستان کنگاور ضمن تاکید بر اجرایی شدن مصوبات قبلی کمیته جامعه ایمن بر تشکیل چنین کمیته هایی جهت مرتفع نمودن مشکلات مردم و کاهش مرگ و میر در اثر سوانح و حوادث ترافیکی تاکید فرمودند.همچنین سایر مسئولان ادارات نظیر اداره راهداری وحمل نقل جاده ای جناب آقای مهندس کارخانه و پلیس راه و پلیس راهور کنگاور جناب سرهنگ شریفی و جناب سرگرد حصاری و  مسئول فوریت های پزشکی شهرستان کنگاور جناب آقای حسن آبادی و روابط عمومی شهرداری نقطه نظرات خود در را خصوص راهکارهای کاهش سوانح و حوادث ترافیکی در سطح شهرستان بیان داشتند.

در این جلسه جناب آقای مهندس بیات با بیان راهکارهای ایجاد جامعه ایمن و برنامه های معاونت بهداشتی در این خصوص در سطح استان اشاره و نکات ارزشمندی را اشاره نمودند.آقای سهرابی کارشناس پیشگیری از سوانح و حوادث مرکز بهداشت کنگاور از دیگر اعضای کمیته جامعه ایمن ، با ذکر این نکته که  ابتدای شروع برنامه از سال 1389 بوده است تصاویری از نقاط حادثه خیز شهرستان را که توسط کارشناسان مرکز بهداشت کنگاور جمع آوری شده بود در معرض دید حضار قرار دادند . در پایان  جناب آقای دکتر خزایی ضمن  بیان مصوبات جلسه و جمع بندی مطالب.خواستار حضور فعال ادارات ذیربط در کمیته جامعه ایمن و بازدید میدانی  از نقاط حادثه خیز شهرستان کنگاور شدند.

ایمن