معاون وزیر و سرپرست سازمان غذا و دارو: یکی از حوزه هایی که دشمن هدف قرارداده حوزه سلامت است

معاون وزیر و سرپرست سازمان غذا و دارو با بیان اینکه هم اکنون شرایط ما شرایط خاصی است و دشمن چنگ و دندان خود را با جنگ اقتصادی نشان می دهد گفت: یکی از حوزه هایی که دشمن هدف قرارداده حوزه سلامت است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر شانه ساز صبح امروز در نشست یک روزه کلان منطقه آمایشی ۳ کشور گفت :بسیار خوشحالم که فرصتی فراهم شد تا با تشریک مساعی و بهره مندی از نظرات تیم های مدیریتی دانشگاه های غرب کشور برگ زرینی ورق بخورد.
وی استان کرمانشاه را یادآور حال و هوای دفاع مقدس دانست و بیان کرد: ورود به این منطقه برای همه تداعی کننده آن دوران است و یادآوری این موضوع در طی کردن مسیر سختی که هم اکنون در آن هستیم به ما کمک می کند.
معاون وزیر و سرپرست سازمان غذا و دارو با بیان اینکه عامل مهمی که در زمان جنگ تحمیلی باعث شد  همه دنیا پیروزی ما را ببیند ،وحدت مردم و مسئولین ، اخلاص و دوری از دنیا طلبی بود گفت: هم اکنون نیز همه مردم و مسئولین در کنار هم متحد هستند و نمونه آن را در واقعه زلزله دیدیم و همه می دانند این اتحاد برگرفته از دین و ملیت ماست .