افتتاح دفتر نمایندگی دادستانی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

با حضور دکتر صادقی ، آقای ایمانی مقدم ،دکتر مرادی و چند تن از معاونین و مدیران دانشگاه،دفتر نماینده دادستان در دانشگاه افتتاح شد.

شنبه 16 آذر ماه 1398 ساعت 12:30
دفتر نماینده دادستانی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افتتاح شد . از این پس پرونده های حقوقی در حوزه بهداشت و درمان در این دفتر بررسی خواهد شد و دستورات لازم جهت پیگیری سریع و دقیق آنها صادر می گردد.

دفتر نماینده دادستانی با حضور دکتر صادقی دادستان استان کرمانشاه ،دکتر مرادی رئیس دانشگاه ، آقای ایمانی مقدم معاون دادستان و جمعی از مدیران و معاونین دانشگاه  در مدیریت امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افتتاح شد .

از این پس پرونده های حقوقی در حوزه بهداشت و درمان در این دفتر بررسی خواهد شد و دستورات لازم جهت پیگیری سریع و دقیق آنها صادر می گردد. در این مراسم دادستان کرمانشاه از تعامل خوب و سازنده دانشگاه علوم پزشکی با دستگاه قضا تشکر کرد.

دفتر نمایندگی
افتتاح دفتر نماینده دادستان