برگزاری دوره آموزشی ترانسفوزیون خون در بیمارستان شهید چمران

کلاس آموزشی ترانسفوزیون خون وفرآورده های آن در بیمارستان شهید دکتر چمران برگزار گردید.

کلاس آموزشی ترانسفوزیون خون وفرآورده های آن در تاریخ 8/9/89 در سالن اجتماعات بیمارستان شهید دکتر چمران برگزار گردید. در این کلاس آموزشی که به همت مسئولان  دفتر پرستاری و بانک خون بیمارستان برگزار گردید.پرستاران بخش های مختلف ،تکنسین های اتاق عمل وهوشبری و کارکنان آزمایشگاه حضور داشتند.در این برنامه آموزشی خانم عظیمی مسئول بانک خون مطالب آموزشی خود را در مواردی از قبیل :

-آشنایی با انواع فراورده های خونی-شرایط دهنده وگیرنده خون-مراقبتهای قبل وحین وبعدازترانسفوزیون خون وفرآورد ه های خونی

-آشنایی با گروه های خونی وارهاش-عوارض زودرس ودیررس ترانسفوزیون خون-شرایط نگهداری وحمل نقل فرآورده ها-بانک خون-ترانسفوزیون دراطفال ونوزادان-اصول واهداف وضوابط اهداء خون-آزمایشات سازگاری قبل از انتقال خون وکاربرد آن در مراکز درمانی-تهیه ونگهداری وکاربرد فرآورده های خون وپلاسمایی-آگاهی از بیماریهای منتقله از طریق ترانسفوزیون خون وفرآورده ها-ارتقاء سطح آگاهی ونگرش ومهارت فراگیران درزمینه بانک خون وخون وفراورده های خونی به سمع و اطلاع همکاران رساندند.

به امید آنکه کارگاه آموزشی فوق  برای همکاران وعلاقمندان علم و دانش مفید واقع شده باشد.

خون

روابط عمومی شبکه - مسعود کلهر |