اخبار

تأثیر مصرف کلسیم در غذای روزانه

تأثیر مصرف کلسیم در غذای روزانه
ایران اکونومیست- گروه علمی فرهنگی: بر اساس تحقیقات پژوهشگران دانشگاه واشینگتن، زنانی که کلسیم مورد نیاز خود را از طریق غذای روزانه تأمین می کنند، نسبت به مصرف کنندگان مکمل های دارویی، استخوان های سالم تری دارند.
به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از پایگاه اینترنتی دانشگاه واشینگتن، تنها 35 درصد کلسیم موجود در بیشتر مکمل ها نهایتاً توسط بدن جذب می شود. این در حالی است که کلسیم موجود در رژیم غذایی، جذب بهتری دارد و به همین دلیل زنانی که کلسیم بیشتری از طریق رژیم غذایی خود دریافت می کنند، تراکم استخوان بالاتری دارند.

به گفته این محققان، اگرچه لبنیات بهترین منبع تأمین کلسیم هستند اما افرادی که به مواد غذایی لبنی حساسیت دارند می توانند از دیگر غذاهای حاوی کلسیم همچون سبزیجات با برگ سبز تیره یا آب پرتقال غنی شده با کلسیم استفاده کنند. البته کلسیم این مواد در مقایسه با کلسیم موجود در مواد لبنی، جذب کمتری دارد.

کلسیم کافی، اهمیت بسزایی در پیشگیری از بیماری پوکی استخوان (استئوپروز) دارد. همچنین مصرف آن می تواند با جلوگیری از برداشت کلسیم از استخوان ها، به تراکم استخوان کمک کند.
۲۲ دی ۱۳۸۷ ۱۰:۱۲
ایران اکونومیست |

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید