برگزاری همایش آموزشی جهت مادران باردار در شهرستان کنگاور

روابط عمومی.کلهر: همایش آموزشی مادران باردار در خصوص مزایای زایمان طبیعی نسبت به سزارین در روز پنج شنبه 28 بهمن در سالن یادگار امام این شهرستان برگزار گردید.

کارشناس مسئول سلامت خانواده در این خصوص به روابط عمومی شبکه گفت: هدف از برگزاری این جلسه های آموزشی ارتقاء سطح آگاهی مادران باردار نسبت به مزایای زایمان طبیعی و کاهش آمار سزارین در این شهرستان می باشد.

فتانه ایوبی همچنین افزود :سزارین یک جراحی بزرگ است که با شکافتن پوست روی شکم ، عضلات زیر آن و جدار رحم همراه است به طورمتوسط، ۱۰ درصد زایمان ها در جهان به روش سزارین انجام می شود،طبق آمار رسمی در ایران حدود ۲۵ تا ۳۵ درصد زایمانها به صورت عمل جراحی یعنی سزارین صورت می گیرند، در حالی که طبق آمار غیر رسمی در ایران سزارین ۵ برابر سایر نقاط جهان است.

خانم ایوبی اضافه کرد:در این همایش که با استقبال کم نظیر بیش از 246 نفر از مادران باردار از شهر و روستا و همراهان آنان همراه بود سرکار خانم دکتر مریم الماسی به عنوان مدرس مطالب آموزشی مفیدی را در خصوص مزایای زایمان طبیعی نسبت به سزارین و عوارض سزارین به سمع و نظر مدعوین رساندند.

مادران 4