برگزاری کارگاه پدافند غیر عامل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور

کارگاه یکروزه پدافند غیر عامل در شهرستان کنگاور در تاریخ 90/3/30 در سالن اجتماعات مرکز بهداشت این شهرستان برگزار گردید.

در این کارگاه یکروزه که با هدف آشنایی پرسنل شبکه بهداشت و درمان با پدافند غیر عامل برگزار گردید.پس از تلاوت آیاتی چند از قرآن مجید در ابتداء دکتر رضا منصف مسئول مرکز بهداشت شهرستان ضمن خیر مقدم ، کلیاتی در خصوص پدافند غیر عامل بیان نمودند.سپس در ادامه جناب آقای چغازردی از دانشگاه علوم پزشکی استان مطالب خود را در خصوص پدافند غیر عامل و نقش ان در کاهش آسیب پذیری نیروی انسانی ، ساختمانها تاسیسات ،تجهیزات ،اسناد و شریانهای کشور در مقابل عملیات خصمانه و مخرب دشمن و مدیریت آن به شرکت کنندگان ارائه نمودند.لازم به ذکر است در این کارگاه که با هماهنگی واحد  حراست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور آقای کرم بیگی و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار گردید پرسنل ستاد مرکز بهداشت ، شبکه بهداشت و درمان ، فوریت های پزشکی و ریاست و مدیریت بیمارستان شهید دکتر چمران و مسئولین بخش های مختلف بیمارستان حضور داشتند.

پدافند