زنگ سلامت در کنگاور، نواخته شد

روز سه شنبه در آیینی در مدرسه دخترانه نیایش با حضور رییس مرکزبهداشت کنگاور و مدیر آموزش و پرورش این شهرستان زنگ سلامت در کنگاور نواخته شد.

به گزارش روابط عمومی، رییس مرکزبهداشت شهرستان کنگاور دکتر طاهره خزایی در جمع دانش آموزان این مدرسه  با بیان اهداف هفته سلامت و نیز با اشاره به ضرورت توجه به شعار هفته سلامت (ایمنی غذا، از مزرعه تا سفره) اظهار داشتند خود مراقبتی علاوه بر حفظ سلامتی افراد، از شیوع بیماری ها در خانواده و اجتماع پیشگیری می کند بی تحرکی را از عوامل مهم چاقی و شیوع بیماری های مختلف در سطح جهان و کشور عنوان کرد.ایشان در ادامه در خصوص بهداشت مواد غذایی ، و اصول تهیه و نگهداری مواد غذایی از مزرعه تا بشقاب مطالب ارزنده ای را به سمع و اطلاع دانش آموزان رساندند.

مدیر آموزش و پرورش کنگاور نیز دراین مراسم با بیان اینکه یکی از وظایف اصلی آموزش و پرورش بهبود کیفی سلامت و زندگی دانش آموزان است خاطرنشان کرد: آموزش وپرورش برای تحقق سلامت مسوولیت هایی دارد، که ازجمله آن آموزش بهداشت فردی درحوزه اجتماعی است .

در پایان مراسم ضمن بازدید از هنر آشپزی و سفره آرایی دانش آموزان با اهداء لوح از آنان تشکر و قدردانی بعمل آمد.
روابط عمومی |