اخبار

جشنواره غذای سالم در هفته سلامت برگزار شد

جشنواره غذای سالم در هفته سلامت برگزار شد
به مناسبت هفته سلامت جشنواره غذای سالم در مرکز بهداشت کنگاور برگزار شد.
 از سوی مرکز بهداشت به منظور ترویج و تشویق همکاران به تهیه غذای سالم، جشنواره غذای سالم ویژه کارکنان در 7 اردیبهشت ماه در محل سالن مرکزبهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی با توجه به شعار هفته سلامت امسال از سوی سازمان بهداشت جهانی با عنوان " ایمنی غذا از مزرعه تا سفره" مرکز بهداشت به منظور ترویج و تشویق تهیه غذای سالم در بین همکاران  اقدام به برپایی جشنواره غذا ی سالم در بین کارکنان  نمود. در این جشنواره که با حضور جمعی از همکاران خانم شاغل همراه بود، کارشناسان ستادی مرکز بهداشت داوری ، و 3 نفر را به عنوان برگزیده این رقابت انتخاب کرده و با اهدای جایزه از آنان تقدیر شد.

اسامی برگزیدگان به این شرح می باشد:

  1. سونیا احمدی
  2. بنفشه عزیزی
  3. سحر شعبانپور

ghaza
 
ghaza

ghaza

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۲

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید