به مناسبت هفته سلامت جشنواره غذای سالم در مرکز بهداشت کنگاور برگزار شد.
از سوی مرکز بهداشت به منظور ترویج و تشویق همکاران به تهیه غذای
سالم، جشنواره غذای سالم ویژه کارکنان در 7 اردیبهشت ماه در محل سالن مرکزبهداشت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی با توجه به شعار هفته سلامت امسال از سوی سازمان
بهداشت جهانی با عنوان " ایمنی غذا از مزرعه تا سفره" مرکز بهداشت به منظور ترویج و تشویق تهیه غذای سالم در بین همکاران
اقدام به برپایی جشنواره غذا ی سالم در بین کارکنان نمود. در این
جشنواره که با حضور جمعی از همکاران خانم شاغل همراه بود، کارشناسان ستادی مرکز بهداشت داوری ، و 3 نفر را به
عنوان برگزیده این رقابت انتخاب کرده و با اهدای جایزه از آنان تقدیر شد.
اسامی برگزیدگان به این شرح می باشد:
-
سونیا احمدی
-
بنفشه عزیزی
-
سحر شعبانپور