- اردوی تفریحی یک روزه کارکنان مامایی شبکه بهداشت و درمان کنگاور به مناسبت روز ماما

ماما ای بشارت دهنده طلوعی نو و اولین نوازشگر جسمی آسمانی

روابط عمومی : به مناسبت روز جهانی ماما 15 اردیبشت ماه و  جهت تشکر و ارج نهادن به مقام  این قشر زحمت کش در سیستم بهداشت ، اردوی یک روزه تفریحی با همکاری معاونت دانشجویی، فرهنگی دانشگاه و حمایت های مالی و معنوی دکتر شهرام روشنی نژاد سرپرست شبکه ، در روز جمعه مورخ 94/2/18 برای کارکنان مامایی شبکه بهداشت و درمان کنگاور در طبیعت زیبا و همیشه خرم همدان برگزار گردید. بدین وسیله گروه سلامت خانواده مراتب تشکر خود را از معاونت محترم دانشجویی، فرهنگی دانشگاه و ریاست محترم شبکه جهت همکاری در برگزاری اردوی فوق اعلام می دارد.همچنین در همین رابطه لوح تقدیری از سوی سرپرست شبکه به کلیه کارکنان مامایی شبکه بهداشت و درمان کنگاور تقدیم گردید.

روز جهانی ماما را که همزمان با بهار طبیعت است به شما تلاشگران جامعه مامایی که وظیفه دشوار و حیاتی حفظ سلامت مادر و نوزاد را به عهده دارید تبریک و تهنیت عرض می نمائیم.

hamedan

روابط عمومی |