مرکز مشاوره تلفنی سلامت 3030 راه اندازی شد

مرکز مشاوره سلامت ( سامانه 3030) آماده پاسخگویی به سوالات هم استانی های عزیز در زمینه های پزشکی ، مامایی ، روانشناسی و تغذیه می باشد .

مرکز مشاوره تلفنی سلامت 3030 کرمانشاه بعنوان یکی از بخشهای طرح تحول سلامت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و به منظور ارتقاء سطح سواد سلامت آحاد جامعه مورد توجه قرار گرفته و راه اندازی شد.

معاون اجرایی مرکز بهداشت استان کرمانشاه در این خصوص گفت: این پروژه با پشتیبانی و مشارکت شرکت برکت تل وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره)، استانداری  و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی در مرکز بهداشت استان به منظور ارائه خدمات مشاوره ای رایگان در حیطه های پزشکی ، مامایی ، روانشناسی و تغذیه توسط مشاورین مقیم در مرکز مشاوره به هم استانی های عزیز شروع به کار نمود.

مهندس اردلان اظهار داشت :این مرکز مشاوره تلفنی هر روز به غیر از روزهای تعطیل از ساعت 8 صبح لغایت 10 شب آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان محترم می باشد.

وی در ادامه این مطلب گفت: همشهریان استان کرمانشاه جهت تماس با مرکز مشاوره تلفنی سلامت می توانند با شماره گیری عدد چهار رقمی 3030 (بدون نیاز به پیش کد ) سوالات خود را در زمینه های پزشکی ، مامایی ، روانشناسی و تغذیه با مشاورین منتخب خود مطرح کنند و از مشاوره و راهنمایی لازم برخوردار شوند. معاون اجرایی مرکز بهداشت استان درخصوص هزینه جهت مشاوره تلفنی گفت: بابت ارائه خدمات مشاوره ای هیچ هزینه ای از تماس گیرندگان دریافت نمی شود.

منبع خبر :http://www.kums.ac.ir/fa/news/