هوشنگ کرمی مقدم مسئول بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور شد

طی جلسه ای در دفتر سرپرست شبکه بهداشت و درمان و حضور اعضاء بسیج جامعه پزشکی شبکه ، هوشنگ کرمی مقدم به عنوان مسئول بسیج جامعه پزشکی معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی : در این جلسه دکتر پاکزاد در رابطه با حضور اقشار مختلف در بسیج گفت:بسیج یک فرهنگ است که باید در خدمت رسانی به مردم و نظام اسلامی باشد یک روز در عرصه های دفاعی ،روزی در عرصه سازندگی و محرومیت زدایی،روزی در عرصه جهاد علمی و فرهنگی تمام قد در صحنه می آید.لذا نمی توان بسیج را منحصر به یک عرصه بدانیم.

ایشان در ادامه افزودند:گسترش فرهنگ ایثار و اخلاص بسیج ، ترویج اخلاق پزشکی ،محرومیت زدایی و جذب حداکثری پزشکان و پرستاران و پیراپزشکان به مجموعه بسیج باید سرلوحه وظایف بسیج جامعه پزشکی باشد.در این جلسه ایشان ضمن انتصاب آقای هوشنگ کرمی مقدم به عنوان جانشین بسیج جامعه پزشکی از زحمات آقای باقر پرویزی مسئول قبلی بسیج جامعه پزشکی تشکر کرد.

همچنین آقای امید رحمت آباد بعنوان مسئول بسیج بیمارستان شهید دکتر چمران انتخاب شد.r