بیانیه و اعلام آمادگی پرسنل شبکه بهداشت و درمان ، بیمارستان شهید دکتر چمران ، مرکز بهداشت ، خانه های بهداشت و مراکز بهداشتی جهت حضور حداکثری در راهپیمایی روز قدس

در این بیانیه آمده است  :  روز جهانی قدس، روز فریاد رهایی فلسطین از چنگال صهیونیست‌های غارتگر، روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است.

روز قدس، میراث گران‌بهای بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی و نشانی از عمق دور اندیشی و هوشمندی امام خمینی (ره) است که بیانگر اعتقاد و پایبندی‌اش به اندیشه وحدت و انسجام اسلامی مقابل زورگویان عرصه جهانی است.

، صهیونیست غاصب باید بداند حکومت اسلامی و به ویژه مردم شریف و انقلابی ایران همواره از حقوق به‌حق ملت فلسطین حمایت کرده و غده سرطانی اسرائیل غاصب را محکوم می‌کند. امسال اهمیت گرامیداشت روز قدس بیشتر از همیشه است و جهان اسلام و مجامع اسلامی باید قدرتمندانه‌تر از سال‌های قبل به یاری مردم مقاوم فلسطین بشتابند.

ما کارکنان شبکه بهداشت و درمان کنگاور ،  بیمارستان شهید دکتر چمران کنگاور ، خانه ها و مراکز بهداشتی ، انزجار خود را از حملات ددمنشانه شیطان بزرگ و حامیان آن اعلام داشته و در راهپیمایی روز قدس حضوری فعال خواهیم داشت .

روابط عمومی شبکه بهداشت و کانون بسیج جامعه پزشکی کنگاور