واکسیناسیون کرونا ویژه سالمندان در کنگاور آغاز شد

رئیس شبکه بهداشت و درمان کنگاور گفت: واکسیناسیون کرونا با اولویت سالمندان بالای ۸۰ سال به عنوان اولین مرحله واکسیناسیون عمومی مردم از امروز در شهرستان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور : با توجه به این‌که واکسیناسیون کرونا بر اساس کد ملی و سامانه سیب صورت می‌گیرد، همه سالمندان باید قبل از مراجعه برای واکسیناسیون در پایگاه سلامت تشکیل پرونده داده باشند. دکتر امیری اظهار داشت بر اساس اولویت بندی ابلاغی وزارت بهداشت‌، در مرحله دوم واکسیناسیون کووید _۱۹ با اولویت افراد بالای ۸۰ سال جامعه" متولدین ۱۳۲۰/۲/۷ و قبل از آن"  انجام می شود.وی همچنین افزود مراکز جامع سلامت شماره یک  (خیابان اداره برق)، شماره دو ( خیابان امام حسین)، شماره سه ( شهرک آموزگار )، گودین، فش، دهلر و قارلق مراکز منتخب واکسیناسیون کرونای شهرستان کنگاور می باشند.

امیری بیان داشت «کرونا»، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راه‌های انتقال آن عطسه، سرفه، دست‌دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند، افراد علاوه بر پرهیز از دست‌دادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به‌ هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند و برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی همچون استفاده از «ماسک» و «فاصله‌گذاری اجتماعی» توصیه شده است.

کرونا