دکتر ادریس خالدی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور در پیامی فرا رسیدن پنجم شهریور ماه روز داروساز را تبریک گفت

متن پیام به این شرح است
            بسمه تعالی
  🍀پنجم شهریور ماه، روز داروساز که مصادف با ولادت محمد بن زکریای رازی دانشمند بزرگ ایرانی است را به داروسازان ارجمند، و تلاشگران عرصه داروسازی بویژه همکاران ارجمندم در بیمارستان شهید دکتر چمران کنگاور  تبریک عرض می نمایم.

☘جایگاه ویژه شما بزرگواران و اساتید ارجمند به عنوان عضوی موثر از تیم سلامت در جامعه برکسی پوشیده نیست و خدمات ارزنده شما عزیزان در این عرصه قابل تقدیر و تشکر است.به ویژه در ۳۰ ماه  اخیر که سیستم سلامت درگیر مقابله با ویروس منحوس کروناست، شما عزیزان نیز دوشادوش سایر مدافعان سلامت در عرصه خدمات دارویی و تامین و تولید داروی مورد نیاز بیماران فعالیت بیش از پیش داشته اید که جای بسی تقدیر و تشکر دارد.

تلاش مضاعف و خدمات شایسته شما را ارج می نهم و آرزوی سلامتی، عزت و سعادتمندی همه شما را از پرودگار متعال خواهانم.

دکتر ادریس خالدی
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور