رئیس مرکز بهداشت شهرستان کنگاور در پیامی روز جهانی داوطلبان سلامت را گرامی داشت

متن پیام به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم

🔸 استفاده از نیروی فعال و مردمی داوطلب سلامت، فرصت مغتنمی برای تامین سلامت  است، که به جرات می توان گفت که آموزش زنان در حکم آموزش خانواده و ارتقا سطح آگاهی و توانمندی آنان، در واقع تحقق امر مشارکت مردمی را برجسته تر می نماید.

مشارکت خالصانه و انسانی داوطلبین مردمی سلامت باعث سالم زیستن و ارتقای سطح سلامت جامعه می‌شود و مشارکت و همکاری داوطلبان سلامت کاهش مشکلات بهداشتی و توسعه سلامت جامعه را به دنبال دارد، همچنین فعالیت داوطلبان سلامت به عنوان داوطلبان سلامت با اثرگذاری مطلوب سبب بهبود و ارتقای شاخص‌های بهداشتی شده است.

14 آذرماه همزمان با 5 دسامبر روز جهانی داوطلب ، با شعار " ترویج فرهنگ داوطلبی کلید تقویت انسجام و عدالت در بهداشت "،  بهترین فرصت برای توسعه فرهنگ فعالیت‌های داوطلبانه و مشارکت مردمی در عرصه سلامت می باشد.

بدینوسیله ضمن عرض تبریک این روز، از زحمات تمامی داوطلبان سلامت و فعالان این عرصه قدردانی می نمایم و توفیق روز افزون این عزیزان را در راستای دستیابی به جامعه ای سالم و پویا  از خداوند منان خواهانم.

رضا شهبازی
رئیس مرکز بهداشت شهرستان کنگاور