‍ ‍ ‍✅حضور تیم نظارت و ارزیاب وزارت بهداشت در شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور

🔻به گزارش روابط عمومی ، این  پایش و نظارت به سرپرستی دکتر جعفر جندقی رییس مرکز سلامت و محیط کار  معاونت بهداشت وزارت در مرکز استان و با حضور خانم دکتر فقیهی کارشناس طرح گسترش شبکه های وزارت ،صبح امروز از خانه بهداشت کرماجان آغاز گردید.

🔻دکتر خالدی  مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور و معاونت بهداشتی ایشان مهندس رضا شهبازی رئیس مرکز بهداشت شهرستان اطلاعاتی در خصوص جمعیت تحت پوشش معاونت، زیر ساخت های موجود ، شاخص های بهداشتی و عملکرد معاونت بهداشتی شبکه ارایه نمودند.

🔻در ادامه خانم دکتر فقیهی بعد از حضور در خانه بهداشت، از مرکز خدمات جامع سلامت شماره ۱ و عملکرد کمی و کیفی کارکنان این مراکز را مورد بررسی قرار دادند.

🔻در انتها این بازدید ،ایشان با حضور در ستاد مرکز بهداشت با حضور مدیران معاونت بهداشتی دانشگاه  دکتر ایمانی و سرکار خانم مهندس لقایی   و کلیه مدیران ستادی و مدیریتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور،  به بررسی تحلیلی  دقیق از آخرین گزارشات، شاخص های بهداشتی و ارائه راهکار جهت بهبود عملکرد مرکز بهداشت کنگاور  اشاره داشتند و از روند کاری و خدمات بهداشتی ارائه شده در جهت ارتقا سلامت جامعه اظهار رضایت نمودند .
فقیهی
🆔 روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور