🌺تجلیل از بانوان شاغل در شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگاور به مناسبت بزرگداشت میلاد فرخنده حضرت زهرا(س)و هفته زن

💠صبح امروز جشن باشکوه ولادت حضرت فاطمه (س) و گرامیداشت مقام شامخ مادر با حضور دکتر خالدی ریاست شبکه ،مهندس شهبازی مدیر مرکز بهداشت وپرسنل شبکه،امام جمعه موقت، فرماندار ، فرمانده سپاه ،معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و دکتر علی رضایی نماینده مردم شریف شهرستان در مجلس شورای اسلامی ، در سالن کانون پرورش فکری برگزار شد .
💠سخنرانی دکتر خالدی با موضوع جایگاه والای بانوان شاغل شبکه وتجلیل از  ایثارگریهای آنان خصوصا در ایام کرونا ودستاوردهای شبکه با هدیه یک روز مرخصی تشویقی به بانوان همراه بود.
💠حجت الاسلام سنایی مهر ،دکتر الماسی ،دکتر صوفیوند ودکتر رضایی سخنرانان بعدی مراسم با تبریک ایام بر مسائلی همچون جوانی جمعیت و تلاش در راستای ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه تاکید داشتند . هدیه به کلیه پرسنل با حمایت دکتر رضایی از طرف  ریاست دانشگاه از شیرینی های این مراسم بود .
💠تجلیل از مادر شهیده مدافع سلامت فریبا بهرام نژاد و برگزیدگان مسابقه فاطمه شناسی ،قرعه کشی از اسامی فاطمه وزهرا،مسابقه حضوری،مولودی خوانی و...از قسمتهای مختلف این جشن وزین بود

☑️روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگاور