💠کارگاه منطقه ای نظام نامه مدیریت همه جانبه سلامت ویژه شرق استان به میزبانی شهرستان صحنه برگزار شد

💠کارگاه منطقه ای نظام نامه مدیریت همه جانبه سلامت ویژه شرق  استان به میزبانی  شهرستان صحنه برگزار شد
 .💠پیرو مصوبات کارگروه اجتماعی،فرهنگی،سلامت،زنان وخانواده استانداری کرمانشاه ،کارگاه منطقه ای نظام نامه سلامت با حضور فرمانداران ،روسا وکارشناسان شبکه بهداشت ودرمان و روسای خانه های مشارکت مردم در سلامت شهرستانهای کنگاور ،صحنه ،هرسین وسنقر وبا تدریس اساتید برجسته دکتر رضایی ودکتر سمیعی از مدیران  کارگروه تخصصی سلامت وامنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی در سالن فرمانداری شهرستان صحنه  برگزار شد .

💠دکتر فرزاد الماسی فرماندار شهرستان کنگاور :باید در راستای ترویج فرهنگ سلامت اجتماعی و افزایش نشاط در جامعه تلاش کنیم .آنچه یک فضا را شاد میکند سلامتی آن محیط است و یکی از مهمترین ارکان سلامتی و شادی در هرفضایی اعتماد است .
از برنامه های خانه مشارکت سلامت در راستای ارتقاء سطح سوادسلامت مردم واعتمادسازی عمومی حمایت میکنیم .

💠دکتر ادریس خالدی رییس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگاور :
آنچه سلامت یک جامعه را تعیین میکند شاخص هایی است که به عنوان سلامت اجتماعی شناخته میشود .
خانه مشارکت مردم در سلامت،بازویی توانمند برای جلب مشارکت های مردمی به عنوان جزء اساسی سلامت جامعه وبرنامه های توسعه ای سلامت می باشد .
تاکنون بین آنچه در زمینه سلامت جامعه تصمیم گرفته می شده وآنچه موردنیاز جامعه بوده فاصله وجود داشته است در حالی که از طریق خانه های مشارکت مردم میتوانند در سلامت خود وجامعه نقش آفرینی کنند .

🌷۴بهمن ماه ۱۴۰۱

☑️روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگاور