نواختن زنگ سلامت در شهرستان کنگاور

در راستای حساس سازی جامعه نسبت به اهمیت مقوله بهداشت و سلامت و نیز مشارکت هرچه فعالتر مردم و مسوولین در ارتقای فرهنگ سلامت شهرستان ، به همین منظور در روز شنبه به تاریخ 20/1/90 ، زنگ سلامت طی مراسمی، با حضور فرماندار ، رئیس اداره آموزش و پرورش و معاونت بهداشتی شبکه بهداشت و درمان کنگاور در دبیرستان دخترانه ادب  نواخته شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگاور در 20 فروردین ماه درسالروز جهانی بهداشت ، زنگ نمادین سلامت در دبیرستان دخترانه ادب نواخته شد این مراسم مفرح باحضور دکتر رضا منصف معاونت بهداشتی شبکه شهرستان کنگاور، عزیزی فرماندار ،مسئولین اداره آموزش وپرورش شهرستان کنگاور وسایر مسئولین محلی شهرستان کنگاور برگزار گردید . در این مراسم آقای عزیزی فرماندار کنگاور زنگ سلامت را به صدا درآوردند . دانش آموزان این مدرسه در این روز با برپایی صبحانه سالم در تمامی کلاس های درس صحنه مفرحی خلق کردند .طی این مراسم دکتر موسوی دکتر داروساز مرکز بهداشت با اشاره به شعار سازمان جهانی بهداشت در سال 2011 مقاومت به داروهای میکروبی یک تهدید جهانی است مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک را به عنوان یک معضل بهداشتی عصر کنونی دانست و از دانش آموزان خواست که به هیچ عنوان آنتی بیوتیک را خودسرانه مصرف نکنند.

زنگ

زنگ3