🌺 روز بسیج جامعه پزشکی گرامی باد

دکتر خالدی در پیامی ۸ اسفندماه روز بسیج جامعه پزشکی را تبریک گفتند
🔰هشتم اسفند سالروز بمباران شیمیایی بیمارستان صحرایی فاطمه الزهرا(س)در عملیات والفجر ۸ و شهادت جمعی از اعضای جامعه پزشکی، پزشکان و پیرا پزشکان بسیجی به عنوان روز بسیج جامعه پزشکی، یادآور خاطرات و از جان گذشتگی های بزرگ مردان و شیر زنان جامعه پزشکی در جبهه های حق علیه باطل است در واقع روز ارج نهادن به این دلاوری ها است و زمینه ای  است برای زنده نگه داشتن یاد شهیدان والامقام جامعه حوزه سلامت که با نثار جان خود در راه خدمت به این مرز وبوم تا همیشه در دل تاریخ پر افتخار ایران اسلامی نام وراهشان جاودانه شد و فرصتی مناسب برای تقدیر وتشکر ازخدمات خالصانه و ویادآوری جایگاه رفیع جامعه جهادگر ، خدمت گزار و ایثارگر وپر تلاش پزشکان متعهد بسیجی کشور، همان کسانی که طبابت و ایثار را باحکمت واخلاق در آمیخته و با حضور حماسی و مخلصانه در سالهای بعد از انقلاب و در برهه های مختلف ودر دوران سخت  ودر عرصه های متفاوت همچون هشت سال دفاع مقدس ، جنگ تحمیلی، ریشه کنی فلج اطفال مقابله با بیماریهای واگیردار وهمه گیر از جمله بیماری منحوس کرونا و............فصل درخشان و جدیدی در قاموس علوم پزشکی و اخلاق حرفه ای ان در عرصه های جدید تمدن اسلامی شکوفا نمودند.

✅ضمن پاسداشت تمامی خدمات خالصانه، رشادت ها و از خود گذشتکی های دریادلان بسیج جامعه پزشکی در تمامی دوران  پر فراز ونشیب  انقلاب اسلامی در حوزه سلامت فرا رسیدن ۸ اسفند روز بسیج جامعه پزشکی را تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند  متعال برای همه ی همکاران  در سازمان جامعه پزشکی توفیق خدمت خالصانه و عمری با عزت را از درگاه خداوند متعال مسالت دارم.

💠دکتر ادریس خالدی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور