♻️نشست هیئت مدیره موسسه خیریه بیمارستان شهید چمران کنگاور با مدیر و کارشناسان سازمانهای مردم نهاد وخیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور مدیر شبکه بهداشت برگزار شد

♻️نشست هیئت مدیره موسسه خیریه بیمارستان شهید چمران کنگاور با مدیر و کارشناسان  سازمانهای مردم نهاد وخیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور مدیر شبکه بهداشت  برگزار شد
 .💢حجت الاسلام اسماعیل قبادی مدیر سازمانهای مردم نهاد دانشگاه ضمن تقدیر از فعالیتهای انسان دوستانه و جهادی هیئت مدیره موسسه خیریه بیمارستان چمران عنوان نمود:
🔷از بهترین ساعات عمرم حضور در چنین جلساتی است .
🔷از تمامی ظرفیتها برای جلب مشارکت‌های مردمی استفاده شود .
🔷از مردم کنگاور با سابقه ای طولانی در نیکوکاری و داشتن علمایی عالیقدر همچون حاج آقا بزرگ (ره) و حاج آقا میریونسی انتظار کمکهای بیشتری به موسسه بیمارستان در راستای خدمت به بیماران نیازمند شود .
🔷 آیت الله حسینی امام جمعه محترم کنگاور از روحانیون دانشمند وخیراندیشی است که موسسه خیریه سلامت بیمارستان چمران باید از ظرفیت ایشان برای جلب حمایت خیرین استفاده نمایند .
🔷در این نشست گزارشی از فعالیتهای گذشته و پیش روی موسسه توسط مدیرعامل و اعضای ارائه شد .