پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور به مناسبت روز خبرنگار

به گزارش روابط عمومی شبکه: دکتر ادریس خالدی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور  با صدور پیامی فرارسیدن هفدهم مردادماه، روز خبرنگار، را تبریک گفت. در متن این پیام آمده است.

"خبرنگار" وجدان بیدار و تصویر‌گر جهان ماست؛ مجاهدی که جوهر قلمش جلوه‌گر صداقت و واقعیت است؛ فریاد دردهای بی صداست، رسالتش حق گویی و مطالبه‌گری است؛ طلایه‌دار حقیقت و آگاهی و روشنگر آرمان‌ها و ارزش‌های جامعه است.

به فرموده پیامبر خدا صلی الله علیه و آله "حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت‌گری نهراس"؛

تقارن محرم اباعبدالله الحسین(ع) با روز خبرنگار، رسالت خبرنگاران را در برافراشتن پرچم حق و عدالت و آگاهی بخشی به جامعه مردم مضاعف می‌سازد.

ضمن گرامیداشت این مناسبت ارزشمند و گرانبها  مقام شامخ تمامی انسان‌های فرهیخته‌ای که در راه روشنگری و آگاهی بخشی به جامعه تلاش می کنند را ارج نهاده و برای تمامی خواهران و براداران خبرنگار، به ویژه خبرنگاران عزیز فعال در شهرستان‌ کنگاور آرزوی توفیق و اعتلای روزافزون دارم.

دکتر ادریس خالدی

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور