اطلاعیه شماره 1 : سامانه جشنواره دوازدهم جهت ثبت نام و ثبت اثر از هم اکنون در دسترس می باشد

دبیرخانه دائم جشنواره فرهنگی هنری سیمرغ در اطلاعیه ای اعلام کرد با توجه به اعمال تغییرات مورد نیاز جهت به روزرسانی سامانه جشنواره دوازدهم، از هم‌اکنون سامانه جشنواره دوازدهم به نشانی  www.festivalf.irجهت ثبت نام و ثبت اثر در دسترس می باشد و شرکت کنندگان می توانند فرآیند ثبت نام و ثبت اثر خود را در بخش و رشته/ رشته های مورد نظر آغاز کنند.
این جشنواره در هفت بخش؛ «دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی وزارت بهداشت»، «کارکنان نظام سلامت و فارغ التحصیلان علوم پزشکی وزارت بهداشت»، «اساتید، اعضاء هیات علمی و جامعه پزشکی وزارت بهداشت»، «بخش ویژه، شبکه های بهداشت و بهورزها»، «دانشجویان غیر ایرانی در حال تحصیل در وزارت بهداشت»، «بخش ملی، ویژه عموم افراد» و «+مسابقه کتابخوانی» برگزار می‌شود.

گفتنی است؛ جشنواره فرهنگی هنری «سیمرغ» در هفت بخش نمایشنامه نویسی، تحقیق و پژوهش، سرود، فیلم، ادبی، هنرهای تجسمی، هنرهای رادیویی پاییز ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.

تلفن های دبیرخانه دائم جشنواره پاسخگوی سوالات احتمالی شما عزیزان خواهد بود: