مقاومت ضدمیکروبی رخ می دهد که عوامل ضد میکروبی دیگر بر باکتری ها ویروس ها و قارچ ها تأثیرگذارند این مشکل خطری جهانی برای سلامت، انسان جانوران گیاهان، غذا و محیط زیست است که در سال،۱۹ تخمین زده شده است که ۲۰ میلیون نفر در دنیا هستند. مرتبط با مقاومت ضد میکروبی باکتریایی بوده است که از این تعداد، ۱/۲۷ میلیون مرگ مستقیم بر اثر این نوع مقاومت ضدمیکروبی بوده است که به مقاومت ضد میکروبی تحقیقاتی همه جانبه و فرابخشی است که با نام «سلامت یکپارچه» شناخته میشود.
مقاومت ضدمیکروبی بر همه ما اثر میگذارد به همین دلیل پیام سازمانهای ائتلاف چهارگانه سازمان بهداشت جهانی (WHO) سازمان جهانی غذا و کشاورزی (FAO) برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد (UNEP) و سازمان جهان سلامت جانوران (WOAH) از مقاومت ضد میکروبی با هم است. هفته اطلاع رسانی نسبت به مقاومت ضدمیکروبی هر سال از تاریخ ۱۸ تا ۲۴ نوامبر (۲۷ آبان تا ۳ (آذر) تجلیل می شود.