پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان کنگاور به مناسبت ۱۷ مرداد روز خبرنگار

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کنگاور ، دکتر ادریس خالدی به مناسبت فرارسیدن ۱۷ مرداد و روز خبرنگار پیامی را صادر کرد.
در متن پیام آمده است؛
هفدهم مردادماه و سالروز شهادت شهید صارمی، روز بزرگداشت مقام شامخ انسان‌های فرهیخته و فرزانه‌ای به نام خبرنگار است؛ خبرنگارانی که چراغ روشنی‌بخش آگاهی و اطلاع‌رسانی را همواره روشن نگه‌داشته و در راستای تعالی و پیشرفت جامعه گام برمی‌دارند.

رشد و توسعه فرهنگی و اجتماعی هر جامعه مستلزم عزم جدی خبرنگاران در روشنگری، آگاه سازی و اطلاع رسانی به آحاد مردم بوده و خبرنگاران راهیان وادی آگاهی و نیک اندیشان بلندنظر عرصه اطلاع رسانی اند.

اینجانب نیز به سهم خود از کلیۀ تلاش‌های خبرنگاران و اصحاب رسانه در یاری‌رسانی به حوزۀ مهم سلامت قدردانی نموده و ضمن تبریک این روز، برای یکایک خبرنگاران فرهیخته، ویژه فعالان عرصه اطلاع‌رسانی شهرستان کنگاور تبریک عرض نموده ،سعادت، سلامتی و بهروزی را از درگاه ایزدمنان مسئلت دارم.

دکتر ادریس خالدی
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور