گشت مشترک بازرسی از مدارس سطح شهر

به منظور ارتقای سطح بهداشت و سلامت دانش‌آموزان، گشت مشترکی با حضور نمایندگان آموزش و پرورش و مرکز بهداشت در مدارس سطح شهر برگزار شد. این بازدیدها با هدف اطمینان از رعایت موازین بهداشتی و پیشگیری از بیماری‌های مختلف در محیط‌های آموزشی انجام می‌شود.
در این گشت‌ها، نمایندگان آموزش و پرورش و مرکز بهداشت به بررسی وضعیت بهداشتی کلاس‌ها، سرویس‌های بهداشتی، آبخوری‌ها و سایر امکانات مدرسه پرداختند. همچنین، آموزش‌های لازم در زمینه بهداشت فردی و عمومی به دانش‌آموزان و کارکنان مدارس ارائه شد.
الهه حسین آیادی مسئول بهداشت مدارس و جوانان نماینده مرکز بهداشت، در این بازدیدها اظهار داشت: "رعایت اصول بهداشتی در مدارس از اهمیت بالایی برخوردار است و ما تلاش می‌کنیم با همکاری آموزش و پرورش، محیطی سالم و ایمن برای دانش‌آموزان فراهم کنیم."

آقای صادقی نماینده آموزش و پرورش، نیز افزود: "این گشت‌های مشترک به ما کمک می‌کند تا نقاط ضعف و قوت مدارس را شناسایی کرده و اقدامات لازم برای بهبود شرایط بهداشتی را انجام دهیم."
به دنبال بازدید های صورت گرفته در جلسه ای با حضور معاونت مالی آموزش و پرورش در مورد مسائل و مشکلات موجود بحث و تبادل نظر شد و تصمیمات خوبی اتخاذ گردید .

این گشت‌ها به صورت دوره‌ای و منظم برگزار می‌شود و نتایج آن به مسئولین مدارس اعلام خواهد شد تا در صورت نیاز، اقدامات اصلاحی صورت گیرد.