سومین جلسه کارگروه بهداشت ، درمان و تامین اجتماعی در شهرستان کنگاور برگزار گردید.

دستور کار جلسه :
• پیگیری مصوبات جلسات قبل کارگروه
• انجام اقدامات لازم جهت پیشبرد برنامه های آموزشی جامعه ایمن
• انجام اقدامات لازم جهت پیشگیری از بیماریهای اسهالی بخصوص بیماری وبای التور

جلسه با ذکر تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید رسمیت یافت . در ابتدای جلسه فرماندارمحترم  شهرستان کنگاور ضمن عرض سلام وخیر مقدم به اعضاء کارگروه بهداشت و درمان  وهمچنین  تبریک  بمناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان و قبولی طاعات و عبادات همگی اعضای حاضر درجلسه، ازکلیه مسئولین ادارات خواستار  پیگیری جدی مصوبات کارگروه شهرستان شدند. در ادامه نیز آقای دکتررودابر سرپرست شبکه  بهداشت و درمان  به پیگیری مصوبات جلسه قبلی کارگروه و دستور کار جدید پرداختند. سپس مسئولین ادارات نیز به بحث و تبادل نظر در خصوص موضوع جلسه پرداختند که در نتیجه تصمیمات زیر اتخاذ گردید:

1-    مقرر گردید  ادارات آب و فاضلاب شهری ، گاز و برق شهرستان تا پانزدهم مرداد ماه سال جاری نسبت به طراحی و برآورد هزینه اجرایی  و همچنین در خصوص جذب اعتبارات لازم برای اجرای پروژه های مربوطه در فاز دوم ناحیه  کارگاهی اقدام نمایند و گزارش اقدامات بعمل آمده را بصورت مکتوب به شهرداری و دبیر خانه کارگروه ارائه نمایند .

2-    مقرر گردید همچنان آقای آقایی مسئول محترم  حراست شهرداری نسبت به برنامه ریزی و اجرای تیم  ساماندهی مرغ زنده در سطح شهرستان با جدیت بیشتری اقدام نماید  . ضمناً از طرف مرکز بهداشت و مجامع امورصنفی نسبت به پلمب مرغ فروشیهای بدون صلاحیت بهداشتی و فاقد جواز کسب در سطح شهر اقدام نمایند و نتیجه را به فرمانداری اعلام نمایند.

3-    مقرر گردید توسط کارشناسان  ادارات  آب و فاضلاب روستایی و مرکز بهداشت درنیمه اول مرداد ماه سال جاری از 25  روستای دارای شبکه توزیع آب شرب بالای 20 خانوار که تا کنون  تحت پوشش اداره آبفار قرار نگرفته اند بازدید کارشناسی و همچنین کلرسنجی بعمل آید و نتیجه آن به فرمانداری و دبیرخانه کارگروه اعلام نمایند.

4-    مقرر گردید اداره منابع طبیعی سریعاً جهت اخذ جواب  استعلام مربوط به واگذاری زمین جایگاه دفن جدید زباله های شهری به شهرداری طی نامه ای به اداره کل مربوطه با نظر موافق اقدام نماید. ضمناً پیگیری های لازم را تا حصول نتیجه بعمل آورد.

5-    مقرر گردید ادارات مرکز بهداشت و محیط زیست جهت ساماندهی و بی خطر سازی زباله های عفونی در سطح شهرستان کارهای مقدماتی آنرا انجام دهند و نتیجه را به دبیرخانه کارگروه اعلام نمایند.

6-    مقرر گردید شهرداری و بخشداری از اول شهریور ماه سال جاری اتلاف سگهای ولگرد را در سطح شهر و روستاهای تابعه بعمل آورند .ضمناً شهرداری در خصوص اتلاف سگهای ولگرد سه راهی نهاوند همکاری لازم را جمعیت هلال احمر بعمل  آورد.

7-      مقرر گردید توسط بازرسان ادارات مرکز بهداشت  و دامپزشکی  بطور مستمر از کشتارگاه دام شهرستان بازدید بهداشتی بعمل آید و براساس متن قرار داد شهرداری با پیمانکار کشتارگاه با متخلفین برابر مقررات برخورد قانونی بعمل آید.

8-    مقرر گردید با توجه حساسیت موضوع در اسرع وقت توسط ادارات امور آب و آب و فاضلاب شهری اقدامات لازم  در خصوص تملک زمین و فنس کشی حریم منابع آب شرب شهری در منطقه علی آباد بعمل آید و نتیجه اقدامات انجام شده به دبیرخانه کارگروه ارسال شود.

9-      مقرر گردید شهرداری در مردادماه سال جاری معضل سد معبر را ساماندهی نماید.

10-  مقرر گردید شهرداری طبق مصوبات هشتمین کمیته کاهش مصرف دخانیات و قلیان از عرضه و استعمال قلیان در پارکها ممانعت بعمل آورد و نتیجه را به دبیرخانه کارگروه اعلام نماید.

موفق باشید
روابط عمومی |