فهرست اخبار

مرکز ۱۶ ساعته مقابله با کرونا در کنگاور راه اندازی شد
مدیر شبکه بهداشت و درمان کنگاور، از راه‌اندازی مرکز ۱۶ ساعته کرونا برای ویزیت و درمان افراد مشکوک به کرونا در این شهرستان خبر داد.
رادیولوژی دیجیتال بیمارستان شهید دکتر چمران کنگاور افتتاح شد
رادیولوژی دیجیتال بیمارستان شهید دکتر چمران کنگاور امروز با حضور استاندار، ریاست دانشگاه ،فرماندار و جمعی از مسئولان این شهرستان افتتاح شد.
پیام تسلیت مدیر شبکه بهداشت و درمان به مناسبت شهادت سردار سلیمانی
دکتر امیری در پی شهادت مظلومانه سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی به دست آمریکای جنایتکار با ارسال پیامی این ضایعه اسفناک را تسلیت گفت.
برگزاری دومین مجمع سلامت شهرستان کنگاور + تصاویر
دومین مجمع سلامت شهرستان کنگاور، در سالن بخشداری شهرستان روز چهارشنبه 20 آذر ماه 98 برگزار شد.
آموزش دانش آموزان در مورد آنفلوانزا با منشا فصلی
این بیماری یک بیماری دستگاه تنفسی فوقانی است که در اثر آلودگی به ویروس آنفلوانزای A(H1N1) ایجاد می شود.
گرامیداشت هفته دفاع مقدس + تصاویر
بمناسبت گرامیداشت "هفته دفاع مقدس" نمایشگاهی از رشادت های پیروزمندانه رزمندگان،آزدگان،جانبازان و شهدا، در شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور برگزار گردید.
به مناسبت روز بهورز صبح امروز مراسمی در سالن کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان این شهرستان با حضور بهورزان این شبکه برگزار گردید.