فهرست اخبار

بنا به تصمیم کمیته مناقصات شبکه بهداشت و درمان کنگاور , مهلت شرکت در مناقصه واگذاری امور خدماتی بیمارستان شهید چمران کنگاور لغایت دوم اسفند ماه تمدید گردید . متقاضیان می توانند تا تاریخ اول اسفند ماه جهت گرفتن فرمهای مربوطه به امور عمومی شبکه مراجعه و لغایت دوم اسفندماه پاکت پیشنهاد ها را به حراست شبکه تحویل نمایند.
نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در کنگاور
شهرستان کنگاور صبح امروز میزبان سفر پایش شهرستانی هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی در محل فرمانداری این شهرستان بود.
دستگاه سی تی اسکن بیمارستان شهید دکتر چمران به زودی راه اندازی می شود
روابط عمومی- دکتر خزایی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور گفت: دستگاه سی تی اسکن بیمارستان شهید دکتر چمران تا پایان هفته جاری آماده ارایه خدمات به مراجعه کنندگان و بیماران این شهرستان و سایر شهرستانهای همجوار است.
برگزاری مسابقه کتابخوانی " نهج البلاغه " توسط واحد فرهنگی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور
مسابقه کتابخوانی نهج البلاغه با همکاری واحد فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ویزه کلیه همکاران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه
دکترداریوش خزایی: شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور درصدد رعایت و گسترش عدالت در سلامت در شهرستان کنگاور است
افتتاحیه اردوی جهادی دانشجویی در روستاهای خزل غربی برگزار شد+ عکس
جهاد، صبر و مقاومت بدون برخورداری از نفس تزکیه‌شده امکان‌پذیر نیست.
بیمارستان شهید دکتر چمران به جمع بیمارستان های درجه یک کشور پیوست
پس از اعلام نتایج ارزیابی های کارشناسان وزارت بهداشت و با توجه به اصلاح و ارتقای وضعیت بیمارستان شهید دکتر چمران در یک سال گذشته رتبه بیمارستان به درجه یک ارتقا یافت.