چهارشنبه، ۲۹ دی ۱۳۹۵, ۱۹:۵۰

فهرست اخبار
خیر نیکوکار جناب آقای حاج علیجان شریف زاده
خیر نیکوکار جناب آقای حاج علیجان شریف زاده مبلغ یک میلیارد و پانصدهزار ریال جهت کمک به احداث بخش دیالیز بیمارستان شهید دکتر چمران اهدا نمودند .
حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جلسه فرمانداری شهرستان کنگاور
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در نشستی که روز دوشنبه مورخ 95/9/29 در محل فرمانداری شهرستان کنگاور با حضور جمعی از مسئولین شهرستان و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد عنوان کردند : نمایندگان مردم در مجلس برای جذب متخصصان به صورت بسیار جدی به دانشگاه کمک کنند.
تقدیر فرماندار کنگاور از طرح تحول سلامت
جلسه کمیته جامعه ایمن در شهرستان کنگاور
تشکیل کمیته ژنتیک اجتماعی در شهرستان کنگاور
همایش یکروزه یادواره قربانیان حوادث ترافیکی در شهرستان کنگاور
به مناسبت روز جهانی کودک کارکنان مرکز بهداشت کنگاور با برپایی چادر نقاشی با موضوعیت عاشورا  در کنار عزاداران تاسوعای حسینی این روز را گرامی داشتند.
به مناسبت روز جهانی کودک کارکنان مرکز بهداشت کنگاور با برپایی چادر نقاشی با موضوعیت عاشورا در کنار عزاداران تاسوعای حسینی این روز را گرامی داشتند.
برگزاری مراسم عزاداری در شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور
کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور در مراسمی به سوگواری و عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران وفادارش پرداختند.
عیادت از بیماران سالمند بستری در بیمارستان شهید دکتر چمران بمناسبت هفته سالمند
امام جمعه و جمعی از مسئولین شهرستان کنگاور به مناسبت هفته سالمند از بیماران بیمارستان شهید دکتر چمران این شهرستان عیادت کردند
نواخته شدن زنگ امر به معروف و نهی از منکر در مدرسه باقرالعلوم شهرستان کنگاور
همزمان با اولین روز از ماه محرم الحرام، زنگ امر به معروف و نهی از منکر همزمان با مدارس سراسر کشور به صورت نمادین در دبیرستان پسرانه باقرالعلوم این شهرستان نواخته شد.
اولین جلسه شبکه بهداشت کنگاور جهت ارائه خدمات به زائرین درایام اربعین
جلسه بررسی وضعیت آمادگی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگاور جهت ارائه خدمات به زائرین درایام اربعین برگزار شد.
تست فشار خون رایگان نمازگزاران در نماز جمعه
عیادت فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کنگاور از بیماران بستری در بیمارستان شهید دکتر چمران+گزارش تصویری
انتصاب سرپرست جدید مرکز بهداشت کنگاور
با حکم رئیس شبکه بهداشت و درمان کنگاور سرپرست جدید مرکز بهداشت کنگاور منصوب شد.
کارگاه آموزشی جنگ نرم و جهاد علمی در کنگاور برگزار شد
کارگاه آموزشی جنگ نرم و جهاد علمی با حضور جمعی از کارکنان شبکه بهداشت و درمان کنگاور روز پنج شنبه در سالن کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان این شهرستان برگزار شد.