فهرست اخبار

ویزیت رایگان بیماران به مناسب سالروز آزادسازی خرمشهر
به همت بسیج جامعه پزشکی و به مناسبت روز سوم خرداد حماسه فتح خرمشهر تعدادی از اهالی محله اسلام آباد این شهرستان با همکاری ناحیه مقاومت بسیج ویزیت رایگان شدند.
استقبال شهروندان کنگاوری از طرح اهداء سلولهای بنیادی+ گزارش تصویری
در یک اقدام خداپسندانه مردم فهیم شهرستان کنگاور با استقبال مثال زدنی برای اولین بار صبح امروز 4 اردیبهشت ماه 96 با اهدای خون خود به شبکه ملی اهداء کنندگان سلولهای بنیادی خونساز ایران پیوستند.
پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور به مناسبت روز جهانی ماما
ادامه هستی در گرو تداوم برق شادمانه نگاه مادران و لبخند روشن و معصومانه نوزادان است و سلامتی این عزیزان مدیون تلاش شبانه روزی و بدون چشم داشتی است که برای مراقبت آنان بکار بسته اید.
پیام تسلیت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور به مناسبت درگذشت همکار
شبکه بهداشت شهرستان کنگاور درگذشت همکار گرامی جناب آقای محمدولی گودینی را به همه بازماندگان تسلیت می‌گوید
شعار هفته سلامت 96 "زندگی سالم با امید ونشاط"
در آخرین روز از هفته سلامت ایستگاه یک روزه خطرسنجی سکته‌های قلبی، مغزی و سرطان در مرکز جامع خدمات سلامت شهری و روستایی گودین برگزار گردید.
نمایشگاه هفته سلامت امروز 6 ادریبهشت‌ماه و در ششمین روز از هفته سلامت که با عنوان "هنر و رسانه، سواد سلامت" نامگذاری شده است، به کار خود ادامه داد.
جلسه آموزشی پیشگیری از افسردگی ویژه جوانان جمعیت هلال احمر
در سومین روز از هفته سلامت جوانان جمعیت هلال احمر در خصوص پیشگیری از افسردگی توسط آقای رضایی کارشناس ارشد آموزش بهداشت مدارس دانشگاه آزاد کنگاور آموزش دیدند.
همایش سفیران سلامت دانش‌آموزی در کنگاور برگزار شد
همایش سفیران سلامت دانش‎آموزی با حضور رئیس اداره آموزش و پرورش ، مدیر شبکه ، معاونت امور بهداشتی ، کارشناسان مرکز بهداشت و سفیران سلامت دانش‌آموزی در سومین روز از هفته سلامت برگزار شد.
نمایشگاه «خطرسنجی سکته های مغزی،قلبی و سرطان»در کنگاور  برپا شد
در هفته سلامت نمایشگاه‌ خطرسنجی سکته‌های قلبی، مغزی و سرطان در مرکزبهداشت برپاست.