فهرست اخبار

دکترداریوش خزایی: شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور درصدد رعایت و گسترش عدالت در سلامت در شهرستان کنگاور است
افتتاحیه اردوی جهادی دانشجویی در روستاهای خزل غربی برگزار شد+ عکس
جهاد، صبر و مقاومت بدون برخورداری از نفس تزکیه‌شده امکان‌پذیر نیست.
بیمارستان شهید دکتر چمران به جمع بیمارستان های درجه یک کشور پیوست
پس از اعلام نتایج ارزیابی های کارشناسان وزارت بهداشت و با توجه به اصلاح و ارتقای وضعیت بیمارستان شهید دکتر چمران در یک سال گذشته رتبه بیمارستان به درجه یک ارتقا یافت.
دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه امروز دوشنبه از پروژه روستای سالم فیروزآباد بزرگ کنگاور بازدید بعمل آوردند.
ویزیت رایگان بیماران به مناسب سالروز آزادسازی خرمشهر
به همت بسیج جامعه پزشکی و به مناسبت روز سوم خرداد حماسه فتح خرمشهر تعدادی از اهالی محله اسلام آباد این شهرستان با همکاری ناحیه مقاومت بسیج ویزیت رایگان شدند.
استقبال شهروندان کنگاوری از طرح اهداء سلولهای بنیادی+ گزارش تصویری
در یک اقدام خداپسندانه مردم فهیم شهرستان کنگاور با استقبال مثال زدنی برای اولین بار صبح امروز 4 اردیبهشت ماه 96 با اهدای خون خود به شبکه ملی اهداء کنندگان سلولهای بنیادی خونساز ایران پیوستند.
پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور به مناسبت روز جهانی ماما
ادامه هستی در گرو تداوم برق شادمانه نگاه مادران و لبخند روشن و معصومانه نوزادان است و سلامتی این عزیزان مدیون تلاش شبانه روزی و بدون چشم داشتی است که برای مراقبت آنان بکار بسته اید.
پیام تسلیت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور به مناسبت درگذشت همکار
شبکه بهداشت شهرستان کنگاور درگذشت همکار گرامی جناب آقای محمدولی گودینی را به همه بازماندگان تسلیت می‌گوید
شعار هفته سلامت 96 "زندگی سالم با امید ونشاط"