فهرست اخبار

آقای پرگر در معیت دکتر خزایی از بخش های مختلف بیمارستان بازدید بعمل آورد
اولین کرسی تلاوت قرآن کریم  در شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور برگزار شد.
کرسی تلاوت در موسسه دارالقرآن امام خمینی(ره) برگزار شد + عکس
کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات تخلفات اداری در شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور برگزار شد
دفتر بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه، به‌منظور ارتقای سطح آگاهی علمی کارکنان کارگاه آموزشی آشنایی با ضوابط تخلفات اداری را برگزار کرد.
رئیس شورای اسلامی شهر کنگاور از مدیریت و پرسنل شبکه بهداشت و درمان تقدیر کرد
پیام تشکر و قدردانی ابوالقاسم طاهرآبادی از اقدامات ریاست شبکه بهداشت و درمان شهرستان و مدیریت بیمارستان،پزشکان، پرستاران و کلیه عوامل و پرسنل زحمتکش و توانمند بیمارستان شهید چمران

متن تقدیر نامه به شرح ذیل می باشد.
جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار می شود
بیست و چهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان برگزار می شود.
تشکیل کارگروه  تخصصی جامعه ایمن شهرستان کنگاور برگزار شد
صبح امروز کمیته تخصصی جامعه ایمن شهرستان کنگاور با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان معاون فرماندار، کارشناسان کاهش خطر شهرستان و اعضای این کمیته در فرمانداری کنگاور برگزار شد.
دکتر خزایی: مشارکت و همراهی مردم در کانونهای سلامت بسیار تاثیر گذار خواهد بود
جلسه هماهنگی و توجیهی برنامه های مدارس مروج سلامت دانش آموزی در شبکه بهداشت کنگاور برگزار گردید
جلسه هماهنگی در خصوص کاهش مصرف نمک در شهرستان کنگاور برگزار گردید.
با مصرف صحیح نمک از بروز اختلالات ناشی از کمبودید پیشگیری کنید
خانه مشارکت مردمی شهرستان کنگاور تشکیل جلسه داد
دومین جلسه خانه مشارکت مردمی شهرستان کنگاور با حضور مدیر و معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور و اعضاء با محوریت بررسی اقدامات مشترک در حوزه بهداشت برگزار شد.
همایش پیشگیری از ایدز در کنگاور برگزار شد
همایش پیشگیری از ایدز هم زمان با روز جهانی مبارزه با این بیماری در کنگاور برگزار شد.
چهل‌سالگی انقلاب دوران پیری انقلاب نیست، دوران عقب‌گرد انقلاب نیست، دوران پختگی و نشاط انقلاب است. حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی)